Logo

HASHTAG

Webdesign

WEBDESIGN

Grafisch

GRAFISCH

Presentatie

ONLINE PROMOTIE

Promotie

HUISSTIJLEN

EVEN VOORSTELLEN

Hashtag is een jong designbureau dat zich specialiseert in website's, logo's en huisstijlen. Het designbureau wordt gerund door vier enthousiaste studenten van het Deltion college. We zitten in het derde jaar van de opleiding interactieve mediavormgeving. De opleiding doen we met veel plezier en passie. Eind volgend jaar hopen we ons diploma op zak te hebben.
We vormen samen een elastisch team dat graag elke uitdaging met alle acht de handen aan gaat. We weten precies wat we aan elkaar hebben zo kunnen we de meest vette concepten maken.

Door onze grenzen te verleggen en nieuwe dingen uit te proberen kunnen we veel bereiken. We zien dit bedrijfje als een voorbereiding op het echte werk en willen graag van deze ervaring leren.
De communicatie met de klant is voor ons heel belangrijk want als we elkaar goed begrijpen kunnen we tot een resultaat komen waar iedereen dik tevreden over is.

Bent u de klant die ons een kans wil geven? Stuur ons dan een berichtje en wie weten drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Person

Tim Even

Functie:Ontwikkelaar
Email:tim@hashtagdesign.nl
Person

Lieke De Waal

Functie:Web Designer
Email:lieke@hashtagdesign.nl
Person

Magda Kuipers

Functie:Grafisch Ontwerper
Email:magda@hashtagdesign.nl
Person

Robbert Schuringa

Functie:Web Designer
Email:robbert@hashtagdesign.nl